Nyckelpigan i Skarpnäck

Förskolan Nyckelpigan i Skarpnäck har fräscha lokaler och generösa utrymmen som inspirerar till lek och utveckling. Förskolan ligger centralt i Skarpnäck i ett modernt bostadshus med egen utegård och flera lekplatser i omedelbar närhet.

Om förskolan

Nyckelpigans förskola har barn mellan 1-5 år. Förskolan har tre avdelningar; en avdelning för barn mellan 1-2 år, den gula avdelningen, en avdelning för 2-3 åringar, den röda avdelningen och en avdelning för 4-5 åringar, den gröna avdelningen.

Vår profil är mångkulturell med fokus på språkutveckling, matematik och natur/miljö.

Förskolan har en ”matteverkstad” som inspirerar barnen till att lära sig enkla räkne begrepp och en ateljé för den skapande verksamheten. Förskolan arbetar speciellt med matematik och naturvetenskap och språkutveckling i enlighet med Stockholm stads policy. Vi använder oss av språklekar från den s.k. Bornholmsmodellen och med hjälp av Babblarna för de yngre barnen. Vi har också modersmålsundervisning.

Vi besöker det närliggande Kulturhuset, teatrar och biblioteket regelbundet.

Mer information om vår värdegrund, vision och pedagogiska inriktning hittar du under fliken ”Om Mubarak Förskolor”.

Förskolans öppettider 6.30–17.30

Du kan ansöka om plats vid Nyckelpigan förskola i Skarpnäck genom att kontakta Stockholms kommuns utbildningsförvaltning genom länk https://forskola.stockholm/sok-plats-pa-forskolan/

Har du frågor hjälper vi gärna till med din ansökan.

Kontakta oss

Adress: Luftskeppsgatan17, 128 32 Skarpnäck.

Natalia Infante
REKTOR
Välj en förskola
Array Array
Copyright © 2024 Mubarak Förskolor AB