Jupiter i Sundbyberg

Om förskolan

Förskolan ligger centralt i Rissne och består av tre avdelningar, Solen 1–3 år, Månen 3–4 år och Stjärnan 4-5år. Förskolan har en egen gård och är omgiven av parker och naturområden som förskolan besöker kontinuerligt.

Förskolans ständiga mål är att ha en inspirerande och varierande miljö som belyser alla sorters olika möjligheter till lustfyllt lärande och utveckling för varje enskild individ på förskolan. Vi vill att våra pedagogiska miljöer skall stimulera till nyfikenhet, kreativitet och kunskapssökande hos barn och vuxna.

Vi arbetar i små barngrupper med engagerade pedagoger som skapar en trygg och utvecklande miljö för barnen. Vi ser förskolan som en social och kulturell mötesplats där barn med olika bakgrund möts och utvecklas tillsammans i en trygg miljö där olikheter ses som en tillgång för gruppen.

Förskolan öppettider regleras utifrån föräldrarnas behov men vi öppnar som tidigast 06:30 och stänger som senast 18:30, alla helgfria vardagar, förutom julafton, nyårsafton och midsommarafton.
Förskolan har maximalt 55 barn.

Du kan ansöka om plats vid Jupiter förskola i Sundbyberg genom att kontakta Sundbybergs kommun genom länk https://www.sundbyberg.se/

Har du frågor hjälper vi gärna till med din ansökan.

Kontakta oss

Adress: Skvadronsbacken 84, 174 56, Sundbyberg.

Natalia Infante
REKTOR
Välj en förskola
Array Array
Copyright © 2024 Mubarak Förskolor AB